פרגולה פיסולית הוקמה ברחבת הזכרון בשדרות ירושלים  בקריית ביאליק

פרגולה פיסולית הוקמה ברחבת הזכרון בשדרות ירושלים בקריית ביאליק

פרגולה פיסולית הוקמה ברחבת הזכרון בשדרות ירושלים  בקריית ביאליק

בכך הסתיימו העבודות לשדרוג הרחבה

הצללה ייחודית המזכירה בצורתה כיפות הותקנה בשבוע האחרון ברחבת הזיכרון בשדרות ירושלים. בכך הגיע לסיומו הפרויקט לשיפוץ ושדרוג הרחבה.  המקום בו הוקמה הבריכה האקולוגית והוצבו מקומות ישיבה הפך במהירה למוקד המשיכה לתושבים מבלי לגרוע מקדושתו .  הרחבה הגדולה והחשופה לשמש הקופחת עברה שינוי אדריכלי אשר הפך אותה לפעילה ושוקקת חיים.
פרגולה

רחבת הבטון הוחלפה במשטחי דשא ודק דקורטיבי, הבריכה האקולוגית, הפרגולה הפיסולית הייחודית אשר יצרה מקומות ישיבה מוצלים לרווחת התושבים, הרחבה המוארת באמצעות תאורה אומנותית תואמת וצמחיה מתאימה הפכו את הרחבה למזמינה ומושכת.

בפרויקט זה השקיעה העירייה כ – 15 מיליון ₪ והוא כלל הקמת כיכר מרכזית בצומת הרחובות ויצמן ושדרות ירושלים. כיכר נוספת, בעלת מבנה אליפטי, נבנתה בצומת הרחובות הנרייטה סולד ושדרות ירושלים. בצומת הרחובות קק”ל ושדרות ירושלים הוקמה כיכר גדולה המקלה על העומס לקראת הצומת המרומזרת המובילה לדרך עכו.

ראש העיר, אלי דוקורסקי:” מקום הכינוס עבור תושבי העיר ביום הזיכרון חייב להיות מקום מרשים, מכבד את הנופלים ומהווה חוט מקשר בין הזיכרון לבין החיים. אך רצינו שתושבי העיר יבקרו במקום זה לא רק פעם בשנה. אני שמח לראות כי הרחבה המחודשת החלה לשמש  את תושבי העיר ומהווה מוקד משיכה”.

בתמונה: פרגולה פיסולית  בשדרות ירושלים

הגיבו מהפייסבוק

השאר תגובה