טיפ להפחתת סכנה לשבץ

סיבים תזונתיים למניעת שבץ

מנת פרי נוספת ביום יכולה להפחית את הסיכוי לחטוף שבץ!

מחקר חדש מראה כי תזונה עשירה בסיבים מפחיתה את הסיכוי לשבץ. המחקר הראה שמרבית האנשים אוכלים כמחצית מכמות הסיבים היומית המומלצת על ידי ארגוני הבריאות, וזאת למרות שאוכל עשיר בסיבים נוטה להיות בעל ערך קלורי נמוך יחסית (המסייע בתהליך שמירה וירידה על המשקל), מלא בוויטמינים ומינרלים (המחזקים את הגוף) ונוגדי חימצון (המסייעים בהגמשת כלי הדם). על פי תוצאות המחקר – 7 גרם נוספים של סיבים ביום (מנת פרי או 2 פרוסות לחם מלא, למשל)  מקטינים את הסיכוי לחטוף שבץ.

באדיבות אתר כללית

הגיבו מהפייסבוק

השאר תגובה